Roberta Carluccio është një model dhe instruktore e fitnesit, por përveç palestrës, ajo gjithashtu e do futbollin.

Në mënyrë të veçantë, ajo pëlqen Juventusin dhe lojtarët e saj, gjë të cilën e shpreh edhe në Instagramin e saj.

Shpërndaje në


0 comments

You must be logged in to post a comment.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.