Dua Lipa do të këndojë nga shtëpia për një nismë bamirësie.

Dua Lipa është një nga të shumtë artistë që në këto ditë pandemie po këndojnë nga shtëpia.

Me anë të një njofitmi, Dua bëri të ditur se bashkë me Mark Ronson do të organizojnë performancë.

Paratë të cilat do të dhurohen nga publiku do të shkojnë për Fondin e Reagimit të Solidaritetit COVID-19 dhe Organizatën Botërore të Shëndetësisë.

“⭐️ eja shiko performancën time me DJ @iammarkronson #LoveLockdown që del në Youtube në 3 pasdite! Për çdo 1 $ që ju dhuroni në videon e drejtpërdrejtë, Google.org do të dhurojë 2 dollarë (deri në 5 milionë dollarë total) drejt fondit që funksionon në Google dhe YouTube deri më 30 qershor, duke përfituar nga Fondi i Reagimit të Solidaritetit COVID-19 për Organizatën Botërore të Shëndetit (përmes Fondacionit të Kombeve të Bashkuar). Së bashku, ne mund të ndihmojmë në arritjen e këtij qëllimi dhe të mbledhim fonde dhe të mbështesim gatishmërinë dhe përgjigjen globale në komunitetet e prekura nga përhapja e COVID-19 ❤️❤️❤️ “, ka shkruar ajo.

Shpërndaje në