Gazeta angleze “The Daily Telegraph” i ka kërkuar falje bashëshortes së presidentit amerikan, Melania Trump, dhe është pajtuar që të paguajë gjobë financiare për dëmin e shkaktuar përmes një artikulli të publikuar javën e kaluar.
Drejtuesit e gazetës kanë thënë se artikulli “Misteri i Melanias”, i publikuar në versionin e revistës së të shtunës, ka përmbajtur një numër të të dhënave të pasakta. Këtu përfshihen pretendimet se ajo ka pasur vështirësi në karrierën e modeles para se të takohet me bashkëshortin e saj dhe se ka qarë në natën e zgjedhjeve.

Gazeta e ka pranuar se ky shkrim nuk është dashur të publikohet dhe se janë të gatshëm të paguajnë gjobë financiare për gabimin e tyre. Në numrin e së shtunës, gazeta ka publikuar një shkrim, në të cilin thuhet se zonja Trump ka qenë një modele e suksesshme profesioniste edhe para takimit me burrin e saj dhe ka siguruar punë në profesionin e saj pa ndihmën e tij.

Në shkrim thuhet se ajo nuk i ka braktisur studimet për dizajn dhe arkitekturë për shkak të mosplotësimit të provimit por për shkak se ka dashur ta zhvillojë karrierën si modele profesioniste, shkruan “BBC”.

Shpërndaje në


20 February 2020

Facebook

Facebook Pagelike Widget