Me publikimin e iOS 11.3, Apple solli disa funksione të reja. Pas instalimit, shumë përdorues kanë rreklamuar probleme me mikrofonin e pajisjes, dhe janë ata që disponojnë një iPhone 7 ose 7 Plus.

Ky problem është pranuar zyrtarisht dhe nga Apple, ku pritet që shumë shpjet të ketë një version të ri të iOS 11.3 i cili do të rregullojë problemin e shfaqur.

Përdoruesit kanë rreklamuar probleme me volumin e mikrofonit dhe shkëputje të shpeshta të zërit të telefonuesit.

Më shpesh ky problem është shfaqur kur bëni thirrje me FaceTime.

Nëse pajisja që keni shfaq këto probleme e vetmja zgjidhje është të shpresoni që guida zyrtare e Apple në lidhje me problemet e mikrofonit të pajisjes të zgjidhë problemin e shfaqur.

Shpërndaje në