FIFA përpos Xhakës, Shaqirit dhe Lichtsteinerit ka dënuar edhe Federatën e Futbollit të Serbisë

FIFA ka publikuar edhe dënimin e Serbisë që është shumë më i rëndë se i tre futbollistëve të Zvicrës.

Sipas FIFA, Serbia ka thyer kodin 67 paragrafi i dytë dhe tretë Kodit Disiplinor të FIFA’s dhe do të denohët më 54 mijë franga zvicerane.

Dënimi ka ardhur për shkak të banerëve diskriminues në fushë dhe mesazheve fyese të tifozëve serb si dhe për hedhje gjësendësh në fushë.

Shpërndaje në