Një përplasje ka ndodhur mes protestuesve në krahun e sipërm të Kryeministrisë, nga ana e Rognerit.

Protestuesit, në krye të të cilëve ishte ish-deputeti Flamur Noka kanë rrëzuar gardhin metalik të vendosur nga policia dhe janë futur në pjesën e lulishtes së Kryeministrisë duke u konfrontuar me forcat e policisë.

Nga ana tjetër policia është përgjigjur me gaz lotsjellës dhe protestuesit janë shpërndarë.

Shpërndaje në