Çka hani pas ushtrimeve mund ose të ju ndihmojë, ose të ua prish rezultatin tuaj

Jacueline Howart, autore e artikujve të shëndetësisë në CNN, ka treguar se çka saktësisht duhet të hamë pasi që kemi ushtruar.

Ajo tregon se ushqimet të cilat përmbajnë proteina dhe ushqyes apo “nutrition” si qumështi, djathi, vezët e ziera, arrat, etj, ju ndihmojnë të riktheni energjinë që e keni humbur në palestër.

Ushqimeve mund t’u shtoni proteina, varësisht çfarë i pëlqeni, qoftë edhe fruta dhe jogurt.

Nëse shqetësoheni apo edhe keni dhimbje të muskujve, mund t’u shtoni ushqimeve xhenxhefil, apo edhe të pini lëng bostani dhe lëng vishnje apo qershie.

Shpërndaje në