Dy motra janë paksa të mërzitura për faktin se kur kënkon në Google “snapchat sluts” u del fotografia e tyre.
Sarah dhe Elizabeth Turner pretendojnë se në vitin 2011 ato ishin kontaktuar nga Evan Spiegel, i cili në atë kohë ishte një student Stanford dhe zhvilloi një aplikacion për iPhone të quajtur “Picaboo.” 
Vajzat kanë thënë se Evan i ka fotografuar ato duke luajtur në plazh, dhe sipas tyre ky ishte një nder falas vetëm për të promovuar Picaboo, transmeton oranews.
Por tashmë Picaboo është pjesë e Snapchat që sipas motrave vlen 10 bilion dollarë. Ato duan shpërblim për prishjen e imazhit të tyre sepse të jesh në një aplikacion chati për seks është një gjë e  rëndësishme.
Motrat duan pjesën e tyre të parave të cilat përfshijnë një shumë të madhe parash

Shpërndaje në