Sot me Date 23.01.2019 në moshën 81 vjecare është ndarë nga jeta edhe një veteranе e arsimit të Tearcës, mësuesja e devotshme, Mysherefe (Qerimi) Sadullai. Varrimi i të ndjerës do të bëhet nesër me Namazin e Drekës në Varezat e Tearcës.

Me Rrespekte djali EROLLi, vajzat Besa dhe Mirushja si dhe mbarë familja Sadullai .
U PREHSH NË PAQË!

Shpërndaje në