Mbrënë me 11.01.2019 reth ores 19:00h ka ndëruar jetë mësuesi i nderuar i shumë gjeneratave të nxënësve të Tearcës, Nexhat Sadullai. Varimi i të ndjerit do të të bëhet sot me 12.01.2019 mbas namazit të Iqindisë ne Varezat e Tearcës. Me Rrespekte, Erolli dhe mbare familja Sadullai .

Shpërndaje në