Ish-kryetari i VV’së Visar Ymeri thotë se zgjidhja e vetme për Vetëvendosjen është heqja dorë nga interesat personale.

“Mendoj se secili duhet të heq dorë nga vetja për të mirën e organizatës dhe mendoj se kjo do të kishte me qenë zgjidhja për organizatën”, tha Ymeri.

“Sot nuk jemi dakorduar dhe nuk e di nëse do të dakordohemi”, theksoi Ymeri.

Pas përfundimit të mbledhjes së VV’së, Ymeri deklaroi se nuk ka pasur përafrim të qëndrimeve, dhe është shprehur i zhgënjyer për faktin se, siç ka thënë ai, nuk ka pasur vullnet nga disa individ.

“Nuk shoh asnjë përafrim. Nuk shoh asnjë vullnet që të diskutohet mbi zgjidhjen e problemeve. Konsideroj se Lëvizja Vetëvendosje është në një fazë të rëndësishme, dhe secili individ do duhej të vendoste organizatën para vetes”, ka thënë Ymeri.

 

Shpërndaje në


21 September 2019

Facebook

Facebook Pagelike Widget