Irani ndalon mësimin në gjuhën angleze në shkollat fillore. Një vendim i tillë vjen kur lideri më i lartë i Iranit, Ajatollah Ali Khamenei thotë se mësimi i hershëm në atë gjuhë krijon kushte për ndërhyrjen kulturore perëndimore.

– Mësimi i gjuhës angleze në arsimin e rregullt të shkollave fillore shtetërore dhe private është në kundërshtim me ligjet dhe rregulloret, deklaroi shefi i Këshillit Shtetëror të Arsimit të Lartë, Mehdi Navid-Adham.

Shpërndaje në


0 comments

You must be logged in to post a comment.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.