I burgosuri i cili para 56 vjetësh ka qenë në burg në Shawshank, për të cilin është bërë filmi legjendar “Arratisja nga Shawshanku” është arrestuar të martën.

Zyrtarët kanë deklaruar se kanë gjetur 79 vjeçarin Frank Freshvoters, i cili e ka përdorur emrin Williams Coke , pasi ata morën informatën se jeton në Melburn.

“Ne iu afruam, ia treguam një fotografi nga viti 1959 dhe e pyetëm nëse e kishte parë një person ndonjëherë. Ai është përgjigjur se nuk e kishte parë një kohë të gjatë”, e ka përshkruar takimin me të arratisurin Tod Gudjir nga policia lokale.

Freshvorters nga viti 1959 ka jetuar me emër të rrejshëm, nuk ka ardhur në situatë që të jetë në kontakt me policinë, por edhe ka fituar ndihmë sociale.

Shpërndaje në