Përkujdesja për nevojat e alpinistëve në Parkun Kombëtar Gjeologjik Shiniuzhai të Kinës është shoqëruar edhe me ngritjen e një dyqani për të shitur ujë dhe ushqime të lehta.

I quajturi dyqani më i papërshtatshëm në botë, dyqani është i varur në mes të një shkëmbi të ndjeshëm në Pingjiang County më shumë se 100 metra mbi tokë.

Shpërndaje në