Qeveria e Kosovës ka vendosur mbylljen e menjëhershme të të gjitha bareve dhe kafeterive pas konfirmimit të dy rasteve të mbrëmshme se janë prekur me koronavirusin.

Mirëpo një vendim të tillë s’po e respektojnë një pjesë e dyqaneve në Prishtinë dhe qytete tjera.

Në pikën 6 të vendimit sqarohet gjithçka sa i përket lokaleve ku shërbehej kafja dhe ushqimi.

“Mbyllen kafeteritë, baret, pabet dhe restorantet, qendrat tregtare me përjashtim të farmacive dhe marketeve ushqimore”, thuhet në vendimin e Qeverisë.

Shpërndaje në