Disa Barsoleta

Disa Barsoleta

Pesha Flasin dy gjyshe:– Sa peshon? – E pyet njëra.– Me syze – 80 kilogramë.– E pa syze?– Eh, pa syze nuk Read More
Ne gjykate (plus barcaleta tjera)

Ne gjykate (plus barcaleta tjera)

Ne gjykate – Dhe kur filloi grindja midis jush ?– Me 22 gusht 1 965 …– Si e mbani mend kaq sakte daten Read More
Test Psikologjik…

Test Psikologjik…

E zeme se je ne nje pyll te dendur e te merr uria. Cilen nga frutat e meposhteme do te Read More
Memedhe (satirike)

Memedhe (satirike)

“Memedhe quhet toka ku te iken per lesh koka ku kam dashur meme e ate, ku te grijne fajdet parateku Read More
Dy gjahtaret....Plaka!..; Ne kryeministri….

Dy gjahtaret....Plaka!..; Ne kryeministri….

Dy gjahtaretShkojne njehere dy shoke, dy gjahtare, per gjah ne nje pyll. Papritur njeri prej tyre bie ne toke dhe Read More
9 Barcoleta

9 Barcoleta

Nje here nje djale kishte humbur rrugen ne nje pyll te madh ne Kine dhe kishte tre jave qe kerkonte Read More

Vrasësi

Hyn vrasësi në një shtëpi dhe gjen një burrë e një grua. Pyet gruan: – Si e ke emrin? – Fatmire përrgjigjet Read More
  • 1