1. Meshkujt e ndershem, nuk jane te bukur.
 2. Meshkujt e bukur nuk jane te ndershem.
 3. Mashkulli i bukur dhe i ndershem eshte homoseksual.

 1. Meshkujt e bukur, te ndershem dhe heteroseksual jane te martuar.
 2. Meshkujt qe nuk jan aq shume te bukur, mirepo te ndershem, nuk kane para!
 3. Meshkujt qe nuk jane shume te bukur, mirepo jane te ndershem dhe kane para, mendojne vetem per para.
 4. Meshkujve te bukur qe nuk jane aq shume te ndershem dhe pjeserisht jane heteroseksual, nuk u dukemi te bukura.
 5. Meshkujt qe deri diku jane te bukur, te ndershem, kane para dhe jane heteroseksual, turperohen dhe nuk te flasin kurre i pari.
 6. Meshkujt qe mendojne se ne jemi te bukura dhe pervec kesaj jane hetero dhe kane para, zakonisht jane burracak.
 7. Meshkujt qe kurre nuk ia nisin te paret, automatikisht e humbin interesin kur ti e merr iniciativen!
 8. Meshkujt e bukur pa paran na vijne pas.
 9. Méshkuj qe deri diku jane te bukur, te ndershem, kane para, jane hetero dhe ia nisin te paret – nuk ekzistojne!

Shpërndaje në