I vetmi ndriçim gjatë natës në autostradën “Ibrahim Rugova” mund të jenë vetëtimat, kur moti është me vranësira dhe shi.

Edhe pse nga tanimë presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi u quajt projekt i ëndrrave, për shkak të rëndësisë së qarkullimit drejt shtetit shqiptar, autostrada “Ibrahim Rugova” ka një vit e gjysmë pa ndriçim

Madje, kjo rrugë shumë e rëndësishme ka mbetur pa ndriçim, edhe pse në të janë investuar hiq më pak se 800 milionë euro.

 

Shpërndaje në