Ishin “veteranë” të grabitjes së banesave të qytetarëve italianë.

Policia e Forlit ka arritur të vërë në pranga dy shqiptarët që kishin grabitur dhjetëra shtëpi në ktë zonë dhe isghin kthyer në një shqetësim serioz për komunitetin.

Policia i ka pritur dy të rinjtë që të hynin në aksion brenda një shtëpie që ishte pikasur për goditjen e rradhësh dhe më pas kanë ndërhyrë. Kur policia i ka dalë përballë, dy grabitësit shqiptarë, rreth 27 vjeç të dy, kanë shpërthyer në dhunë kundër karabinierëve në tentativë për t’i shpëtuar prangosjes eventuale.

Në rroba ju gjetën bizhuteri të shumta, të cilat shqiptarët i kishin vjedhur po në të njëjtën natë gjatë dy grabitjeve në dy shtëpi të tjera.

Në shtëpinë e të rinjve është gjetur gjithashtu një “minierë” me sende të vlefshme, madje dhe një gur fresibël për të çare kasafortat që ata kishin mundur të grabisnin prej shtëpive të italianëve.

Shpërndaje në