Ditët e Kulturës Shqiptare në Danimarkë, fillojnë me datë 20 tetor 2018 në ora 18:30 me promovimin e e veprave më të reja të autorëve Prof.Arsim Sinani nga Tetova dhe shkrimtarit nga Përshefca e Tetovës, i cili jeton dhe vepron në Austri, Besim Xhelili.

Profesor Arsim Sinani do të promovoj veprën e tij “( Mos) Zyrtarizimi i Gjuhës Shqipe në Republikën e Maqedonisë” . Ndërsa shkrimtari Besim Xhelili do të promovoj romanin e tij më të ri “1803”.

Të pranishmit do të argëtohen nga grupi muzikor :Enver Ismaili, Sabedin Shabani dhe Lulzim Arton Rama.

Adresa: Gadelandet 20,2700 Brønshøj

Hyrja falas

Shpërndaje në