Studimi shkencor i gjumit vitet e fundit ka qenë shumë intensiv dhe pse rezultatet e disa studimeve kanë qenë të kundërta.

Lexo më shumë

Migrena vjen si rezultat i ndryshimeve të caktuara fiziologjike brenda trurit, gjë e cila prodhon simptomat dhe dhimbjet karakteristike të saj.

Lexo më shumë

Ka meshkuj që preokupohen shumë për paraqitjen e tyre dhe, për pasojë, nuk shkëputen dot nga pasqyra. Por sa kohë qëndrojnë para pasqyrës? Me siguri shumë. Megjithatë, nuk janë vetëm.

Lexo më shumë

Për të ndihmuar në vënien e diagnozës së kancerit të stomakut dhe për të përjashtuar mundësitë e tij rekomandohen një, ose disa nga testet në vijim.

Lexo më shumë

hipertensioniE dimë që ushqimi luan një rol të rëndësishëm në shëndetin e gjithsecilit prej nesh, aq më tepër në shëndetin e personave që vuajnë nga sëmundjet

Lexo më shumë

Ekspertët më në zë të ushqyerjes së shëndetshme janë të mendimit se jetëgjatësia nuk varet nga sasia e kalorive, vitaminave apo e proteinave.

Lexo më shumë