Tiranë, 16 dhjetor 2017: Kristofor Marlou (1564-1593) Epokën Elisabetiane e shndërroi nga një efekt teatral në një vlerë të njëmendë artistike.

Read More
 Pandeli Majko ka artikuluar nëpër dhëmbë një të vërtet të frikëshme. Bizneset po bllokojnë tregëtinë e lirë mes Shqipërisë dhe Kosovës. Nuk e tha se cilët prej tyre, por historinë e kupton po të
Read More

BINAK MAXHARRAJ- Në këtë muaj plasi sherri, apo ma mirë me thënë u tentu të bahet një tentim klasik puqist në LVV. Dolën në siperfaqe kantradiktat, por edhe marritë e disa njerezëve që

Read More