Nga Alon Ben-Meir & Albana Xharra-Shumica e shqiptarëve në Maqedoni identifikohen së pari si myslimanë dhe më pas nga identiteti shqiptar.

Lexo më shumë

Nga Bedri Islami-Ka qenë që në fillimet e saj një mall i papërmbajtur për të rehabilituar këdo dhe kudo, e mjaftueshme për të rendur në një udhë të çuditshme,

Lexo më shumë

Bardhyl Mahmuti-Referencat që citohen më poshtë janë të mjaftueshme, për t’u bindur se Akademia e Shkencave dhe e Arteve të Serbisë 

Lexo më shumë

Mustafa Bajrami-Ezani dhe Kibla janë dy simbolet më të rëndësishme në jetën e myslimanin. Janë frymëzues indikativë dhe orientues në kohë dhe hapësirë. 

Lexo më shumë

Bedri Islami-Pak më shumë se dy javë e ndajnë ditën kur mund të merret ose jo vendimi për hapjen e negociatave të Shqipërisë me Bashkimin Europian.

Lexo më shumë

Shkruan Andi Rakipi-Sulejman Rexhepi, i reagoi Bardhyl Mahmutit! I reagoi jo se ky foli kundër hoxhallarëve ish-bashkëpunëtorë të UDB-së por,

Lexo më shumë

Nga Emin AZEMI-Nesër, pasi të mbahet regjistrimi, do të thuhet se në Maqedoni jeton një grumbull insanësh pa përkatësi etnike e religjioze.

Lexo më shumë

Bardhyl Mahmuti– Në rrafshin fetar, shqiptarët e besimit mysliman meritojnë të përfaqësohen nga njerëz që nuk e lusin Allahun t’i bekojë kriminelët e llojit të Nikolla Gruevskit, që i kanë duart me gjak shqiptari! 

Lexo më shumë

Ia bëjmë me dije mbarë kombit shqiptar se, kohëve të fundit, ka filluar një fushatë antinjerëzore kundër Reisul Ulemasë,

Lexo më shumë