Në intervistat e tij për një numër të konsiderueshëm të gazetave serbe, ndër të tjera edhe për portalin “Srbija Danas”, ambasadori i institucioneve të autoritetit autonom palestinez në Beograd,

Lexo më shumë

Mimoza Kelmendi-Nuk është as rastësi dhe as fatkeqësi që partitë kryesore në Shqipëri apo Kosovë theksojnë përkatësinë e tyre në demokracinë evropiane me vlerat e përbashkëta themelore,

Lexo më shumë

Daut Emini-Presidenti i Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker, ka bërë thirrje Belgjikës për shtetësinë e britanikëve dhe i ka kërkuar kryeministrit, Charles Michel, “të tregojë zemërgjerësi kur është puna për sigurimin e shtetësisë belge”, për stafin britanik në BE.

 

Lexo më shumë

Rezona ABDILI-Secili nga ne,që nga çasti që vijmë në këtë botë, e dijmë që një ditë do ndahemi nga kjo jetë, por ajo që lëmë pas janë kujtimet dhe veprat, qofshin ato të mira ose të këqija.

Lexo më shumë

Daut Emini– Fitohet përshtypje se të huajtë janë më kureshtar të mësojnë sa më parë përgjigjen e saktë në pyetjen: Pse shqiptarët nuk e kanë vendin e merituar në botën e qytetëruar?!

Lexo më shumë

Oliver Ivanoviq është viktimë e pushtetit në Serbi. Është viktimë e Aleksandar Vuçiqit. Klima e pasigurisë, e linçimit dhe e sulmeve ndaj Ivanoviqit dhe

Lexo më shumë

Pas dy javëve, pikërisht të shtunën e 27 janarit, opozita ka planifikuar protestën e saj të radhës, por që do të jetë e para pas zgjedhjeve të qershorit të shkuar.

Lexo më shumë

Ne rast se gjuha shqipe eshte gjuhe zyrtare, atehere nxenesit maqedonas do te duhet qe ta mesojne gjuhen shqipe qe nga klasa e katerte sikurse qe mesojne nxenesit shqiptare.

Lexo më shumë

Rexhep Rifati-Sot nga Tirana na arriti lajmi i dhembshëm e pikëllues: U nda nga jeta në moshën 63- vjeçare, Mjeshtri i Valles Shqiptare, Rexhep Çeliku.

Lexo më shumë
15 October 2019

Facebook

Facebook Pagelike Widget