-Hoxhallarët komunistë marksistë-leninistë jugosllavë dhe nacionalistët shqiptarë

Lexo më shumë

17 maj 2018-Jerusalemi si kryeqytet i Izraelit është vendim politik e jo religjioz dhe e drejtë legjitime e popullit hebre!

Lexo më shumë

I ftuar në emisionin “Kojshia Show”, këtë javë është i respektuari Hoxhë Behar Mjekiqi.

Lexo më shumë

Bardhyl Mahmuti-Akuzat për “anti-islamik”, “komunist” dhe “antidemokrat” janë gjuhë dhe terminologji e shërbimeve sekrete sllave 

Lexo më shumë

Bardhyl Mahmuti-Më 24 maj të këtij viti, teologu Mustafa Bajrami publikoi reagimin e tij ndaj shkrimit tim të titulluar «Jerusalemi kryeqytet i Izraelit,

Lexo më shumë

(Reagim ndaj një shkrimi të Bardhyl Mahmutit me titull “Jerusalemi kryeqytet i Izraelit, është e drejtë legjitime e popullit hebre” që ishte botuar pak ditë më parë nëpër disa portale shqiptare. Në atë shkrim ku emri im është përmendur disa herë, autori ishte çuditur përse unë Kudsi Sherifin nuk e quaj Jerusalem!)

Lexo më shumë

Bardhyl Mahmuti -Nën arsyetimin se hoxhallarët ishin të zënë me ramazan dhe nuk kishin kohë të reagonin kundër shkrimit tim  “Jerusalemi si kryeqytet i Izraelit është vendim politik e jo religjioz

Lexo më shumë

“Jerusalemi si kryeqytet i Izraelit është vendim politik e jo religjioz dhe e drejtë legjitime e popullit hebre!” (revista Drini: 17 maj 2018)

Lexo më shumë

Bardhyl Mahmuti: Transferimi i ambasadës amerikane nga Tel Avivi në Jerusalem shërbeu si pretekst për të nxitur protesta jo vetëm në kufirin e Rripit të Gazës me Izraelin por edhe në shumë vende ku popullsia

Lexo më shumë
15 October 2019

Facebook

Facebook Pagelike Widget