Kryeministri Zoran Zaev në konferencën e sotme për media në selinë e Qeverisë së Maqedonisë, së bashku me anëtarët e tjerë të qeverisë

Lexo më shumë

Ditën e djeshme unë dhe anëtarë të familjes time jemi kërcënuar me jetë nga Hebib Fejzuli.

Lexo më shumë

Sipas inspektorëve të cilët janë future dje në Universitetin Ndërkombëtar të Strugës, e që janë kërcënuar verbalisht,

Lexo më shumë

Lajmet e fundit për vjeljen e studenteve te Universitetit te Tetoves nga ana e udheheqsise se rektoratit te universitetit me ne krye Rektorin Vullnet Ameti,

Lexo më shumë
Lexo më shumë

Njoftojmë opinionin publik, mjetet e informimit, të gjithë qytetarët e Republikë së Maqedonisë, se në bazë të kërkesës së një grupi të qytetarëve,

Lexo më shumë

I riu Tetovar Sami Sherifi  I cili punon në restorantin Edita në perlën turistike Kroate Makarska ,me mjeshtri të rallë dhe mënyrë specifike po përgadit pica

Lexo më shumë

Kryeministri grek, Aleksis Cipras tha në Selanik se Greqia në negociatat për çështjen e emrit të Maqedonisë synon të marrë diçka që të tjerët e kanë dorëzuar para më shumë se 70 vjetësh.

Lexo më shumë

Rreth 25 për qind e të rinjve me arsim të lartë kanë braktisur vendin. Evropa Perëndimore dhe SHBA-të janë destinacionet ku të rinjtë po arrijnë më lehtë të punësohen.

Lexo më shumë

Ka përfunduar takimi i ndërmjetësit Nimic me shefat e diplomacive të Maqedonisë dhe Greqisë, Dimitrov dhe Kocias, që po zhvillohet në Nju Jork.

Lexo më shumë