Opozita shqiptare mund të mbetet vetëm me dy deputetë në opozitë. Të gjitha partitë parlamentare opozitare shqiptare përveç Aleancës për Shqiptarët,

Lexo më shumë

Ballkani Perëndimor mund të kontribuojë shumë për të gjitha vendet e rajonit dhe për çdo fqinj nëse kultivon qasje pozitive dhe të sinqertë dhe nëse në

Lexo më shumë

Derisa po pritet fjala e fundit e prokurorit të lëndës për rastin e Almirit, ish-prokurori Sejfulla Osmani thotë se është i papranueshëm rikualifikimi i lëndës në fazën përfundimtare.

 

Lexo më shumë

Takimi i parë i drejtpërdrejt i kryeministrit maqedonas dhe atij grek rezultoi me iniciativa të drejtpërdrejta për përmirësimin e klimës në marrëdhëniet dhe forcimin

Lexo më shumë

Kryeministri i Greqisë, Aleksis Tsipras, në një intervistë për “Ehtnos”,  ka folur për marrëdhëniet me Maqedoninë dhe mundësitë e zgjidhjes së çështjes së emrit.

Lexo më shumë

Kompetentët në teatrin shqiptar edhe pse u ftuan të shpjegojnë, se pse pa tender kanë nënshkruar një kontratë të re për ndërtimin e objektit, ata refuzuan të flasin. 

Lexo më shumë

Pas përfundimit të takimit të përbashkët të kryeministrit Zoran Zaev dhe Sekretari të Përgjithshëm Jens Stoltenberg dhanë një konferencë të përbashkët për shtyp.

Lexo më shumë

Presidenti i shtetit Gjogji Ivanov nuk e dekretoi Ligjin për përdorimin e gjuhëve. Ai tha se ky ligj është sjellë pa debat publik, pa prezencën e opozitës dhe pa përfshirjen e ekspertëve dhe

Lexo më shumë

Pas miratimit që Kuvendi i bëri dje Ligjit për përdornim e gjuhëve, rrjedh afati 10 ditorë për dekretimin e tij nga Presidenti Gjorgji Ivanov. Mbetet e paqartë nëse Ivanov do ta pranon apo do ta 

Lexo më shumë

Ekziston një dritare për një zgjidhje nëse ka me të vërtetë një synim të sinqertë nga fqinjët, tha kryeministri grek Alexis Cipras në fjalimin e tij drejtuar para ministrvet në sesionin

Lexo më shumë
15 October 2019

Facebook

Facebook Pagelike Widget