Më në fund, pas 27 viteve do të përmbyllet një kapitull me shumë negociata, me shumë palë të përfshira dhe me shumë deklarata të dhëna se ”pritet zgjidhje”.

Lexo më shumë

Presidenti i Republikës së Maqedonisë, Gjorge Ivanov ka njoftuar se nuk do ta nënshkruajë marrëveshjen e emrit me Greqinë.

Lexo më shumë

Komisioneri për zgjerim Johanes Han ka kërkuar që presidenti i Maqedonisë, Ivanov të marrë përgjegjësin për marrëveshjen me Greqinë për çështjen e emrit.

Lexo më shumë

Republika Maqedonia Veriore është emri i ri i IRJM-së, emër që është dakorduar mes kryeministrave Aleksis Cipras dhe Zoran Zaev, shkruajnë mediat greke.

Lexo më shumë

Kryeministri Zoran Zaev në konferencën e sotme për media në selinë e Qeverisë së Maqedonisë, së bashku me anëtarët e tjerë të qeverisë

Lexo më shumë

Ditën e djeshme unë dhe anëtarë të familjes time jemi kërcënuar me jetë nga Hebib Fejzuli.

Lexo më shumë

Sipas inspektorëve të cilët janë future dje në Universitetin Ndërkombëtar të Strugës, e që janë kërcënuar verbalisht,

Lexo më shumë

Lajmet e fundit për vjeljen e studenteve te Universitetit te Tetoves nga ana e udheheqsise se rektoratit te universitetit me ne krye Rektorin Vullnet Ameti,

Lexo më shumë
Lexo më shumë

Njoftojmë opinionin publik, mjetet e informimit, të gjithë qytetarët e Republikë së Maqedonisë, se në bazë të kërkesës së një grupi të qytetarëve,

Lexo më shumë