Konflikti në Lindjen e Mesme dhe sidomos ai në Siri kanë rikthyer në vëmendjen e mediave dhe publikut një hartë të planit për rindarjen e shteteve në këtë rajon.

Lexo më shumë

Dukagjin Gorani dhe Dardan Molliqaj kishin bërë kërkesë zyrtare në Vetëvendosje që të ndaheshin në mënyrë paqësore.

Lexo më shumë

Ballkani Perëndimor mund të kontribuojë shumë për të gjitha vendet e rajonit dhe për çdo fqinj nëse kultivon qasje pozitive dhe të sinqertë dhe nëse në

Lexo më shumë

Shtetet e Bashkuara të Amerikës sot kanë ashpërsuar sanksionet ekonomike ndaj Koresë Veriore për shkak të programit të saj nuklear,

Lexo më shumë

Derisa po pritet fjala e fundit e prokurorit të lëndës për rastin e Almirit, ish-prokurori Sejfulla Osmani thotë se është i papranueshëm rikualifikimi i lëndës në fazën përfundimtare.

 

Lexo më shumë

Në një intervistë dhënë për mediat serbe, kreu i qeverisë, Edi Rama, i cili ndodhet në Forumin Ekonomik Botëror që po mbahet në Zvicër

Lexo më shumë

Takimi i parë i drejtpërdrejt i kryeministrit maqedonas dhe atij grek rezultoi me iniciativa të drejtpërdrejta për përmirësimin e klimës në marrëdhëniet dhe forcimin

Lexo më shumë

Presidenti amerikan, Donald Trump do të mirëpresë në muajin prill presidentin francez, Emmanuel Macron në Shtëpinë e Bardhë, ka njoftuar një zyrtar i lartë i administratës.

Lexo më shumë

Kanë rinisur bisedimet mes dy vendeve  Shqipëri dhe Greqi pas dy ditës dialogu mes dy ministrave të jashtëm të dy vendeve.

Lexo më shumë