Kur nazistët i dogjën librat në vitin 1933, Frojdi tha: “Çfarë progresi që po bëjmë? Po të ishim në Mesjetë do të më digjnin mua, ditët e sotme mjaftohen me djegien librave të mi”

Lexo më shumë

FBI ka rihapur një hetim në lidhje me arratisjen e tre të burgosurve nga burgu i Alkatrazit në vitin 1962, pas kësaj ata kanë marrë një letër nga një njeri i panjohur.

Lexo më shumë

Popullarizimi i mollës si fruti i ndaluar që shkaktoi mëkatin origjinal të personazheve biblike Adami dhe Eva, rezulton të jetë pasojë e një përkthimi të gabuar të teksteve të shenjta,

Lexo më shumë

Në sallonin e orëve të nivelit të lartë në Gjeneve, Tag Heuer ka sjellë një orë smart tërësisht me diamante. Ora është pjesë e linjës Connected Modular 45, që bën diferencë vetëm për shtrenjtësinë.

Lexo më shumë

Bota reale duket se është përballë një kërcënimi të vërtetë prej botës virtuale! Pothuajse të gjithë ata që kanë një adresë Facebook-u tregojnë çdo gjë për jetën e tyre:

Lexo më shumë

Një aksident aspak i zakonshëm rrugor është verifikuar në Kaliforni, ku një automjet ka dalë nga rruga dhe ka përfunduar në katin e dytë të një ndërtese.

Lexo më shumë

Përderisa mund të supozoni se Madhështia e Saj shijon ushqime luksoze çdo ditë, kjo nuk është gjithmonë e vërtetë.

Lexo më shumë
20 October 2019

Facebook

Facebook Pagelike Widget