Jahti luksoz i Sadam Husseinit do të shërbejë si një hotel për marinsat detarë të Irakut që lundrojnë në Basra.

Lexo më shumë

Pse ora është e ndarë në 60 min dhe pse minutat janë të ndarë në 60 sek?

Lexo më shumë

Përkujdesja për nevojat e alpinistëve në Parkun Kombëtar Gjeologjik Shiniuzhai të Kinës është shoqëruar edhe me ngritjen e një dyqani për të shitur ujë dhe ushqime të lehta.

Lexo më shumë

Robert Pershing Wadlow ka qenë njeriu më i gjatë që e njeh historia dhe sot e kësaj dite vazhdon ta mbajë këtë rekord.Ai njihet si ‘gjiganti i Illinoisit’, pasi lindi dhe u rrit në Alton të Illinoisit.

Lexo më shumë

Kur nazistët i dogjën librat në vitin 1933, Frojdi tha: “Çfarë progresi që po bëjmë? Po të ishim në Mesjetë do të më digjnin mua, ditët e sotme mjaftohen me djegien librave të mi”

Lexo më shumë

FBI ka rihapur një hetim në lidhje me arratisjen e tre të burgosurve nga burgu i Alkatrazit në vitin 1962, pas kësaj ata kanë marrë një letër nga një njeri i panjohur.

Lexo më shumë

Popullarizimi i mollës si fruti i ndaluar që shkaktoi mëkatin origjinal të personazheve biblike Adami dhe Eva, rezulton të jetë pasojë e një përkthimi të gabuar të teksteve të shenjta,

Lexo më shumë

Në sallonin e orëve të nivelit të lartë në Gjeneve, Tag Heuer ka sjellë një orë smart tërësisht me diamante. Ora është pjesë e linjës Connected Modular 45, që bën diferencë vetëm për shtrenjtësinë.

Lexo më shumë

Bota reale duket se është përballë një kërcënimi të vërtetë prej botës virtuale! Pothuajse të gjithë ata që kanë një adresë Facebook-u tregojnë çdo gjë për jetën e tyre:

Lexo më shumë