“Austria dhe Danimarka duan të hapin kampe të të dëbuarve në dyert e BE-së”.

Lexo më shumë

Danimarka është bërë shteti i fundit evropian që ka ndaluar veshjet që mbulojnë fytyrën në publik.

Lexo më shumë

Bahkëatdhetari ynë ,që jeton dhe vepron në Danimarkë Musa Ferati, ishte i ftuar në emisionin e pupullarizuar në Prishtinë Odeon,

Lexo më shumë

Daut Shulku ElmaziSot Shoqata Humanitare DEA dhe agjencioni turistik  ALBA TURIST në Kopenhagë ,së bashku me disa 

Lexo më shumë

Unë quhem Ixhet Lutfiu, dhe punoj gati tri dekada vullnetarisht në RTV Zëri i Kosovës që transmeton emisionet e veta në Danimarkë, fillimisht në radio nga 20.08.1989 dhe televizion nga janari i vitit 2002.

Lexo më shumë