Presidenti i SHBA-ve, Donald Trump nëpërmjet postimeve në Twitter është shprehur se njerëzit duhet të përdorin HYDROXYCHLOROQUINE dhe AZITHROMYCIN të marra së bashku pas kanë një shans të vërtetë për të qenë efekti sa i përket koronavirusit.

Trump shkruan:

HYDROXYCHLOROQUINE & AZITHROMYCIN, të marra së bashku, kanë një shans të vërtetë për të qenë një nga ndryshuesit më të mëdhenj të lojës në historinë e mjekësisë. FDA ka zhvendosur male – Faleminderit! Shpresojmë se ata të dyja (H punon më mirë me A)

…. të vihet në përdorim të menjëhershëm. njerëz po vdesin, lëvizni shpejt dhe zoti i bekoftë të gjithë.

Shpërndaje në