Deputeti i Vetëvendosjes Mefail Bajqinovci edhe një herë ka kritikuar Lidhjen Demokratike të Kosovës. Nëpërmjet një shkrimi në Facebook, Bajqinovci thotë se kryetari i kësaj partie Isa Mustafa e ka zhvatur buxhetin e qytetarëve, duke marrë pagë nga Universiteti i Prishtinës, pa shkuar asnjëherë në punë.

Thotë se në zgjedhjet e ardhshme Vetëvendosja do të dalë fituese dhe “shumë prej tyre (politikanët aktual në pushtet) do të tërhiqen prej jetës politike.

Shpërndaje në