• Ushtria eshte si nje fushe ku kultivohet nje lloj peme qe ajo te mos jape kurre fruta.

 • Fati i mire eshte i verber, por fati i keq sheh shume mire, madje qellon ne shenje edhe ne mes te erresires.
 • Shume gra i perkushtohen zotit kur nuk i duhen me djallit.
 • Kur e vret mushkonjen qe te ka pickuare,dhimbjen e pickimit e ndjen me pak.
 • Paraja te jep ushqimin por jo oreksin.
 • Ju mund te jepni pa dashuri por ju nuk mund te dashuroni pa dhene.
 • Vdekja eshte kapitulli i fundit i jetes por eshte edhe kapitulli i pare i perjetesise.
 • Po te qe gruaja e mire do ta kishte edhe zoti nje.
 • Nuk eshte e veshtire te behesh baba,me qene baba,kjo eshte e veshtire.
 • Kur e vret mushkonjen qe te ka pickuare,dhimbjen e pickimit e ndjen me pak.
 • Paraja te jep ushqimin por jo oreksin
 • Ju mund te jepni pa dashuri por ju nuk mund te dashuroni pa dhene.
 • Vdekja eshte kapitulli i fundit i jetes por eshte edhe kapitulli i pare i perjetesise.
 • Ndersa mendohemi,shpesh humbasin rastin
 • Per te kuptuare se qielli eshte gjithkund blu nk eshte nevoja te vertitemi rreth botes
 • Nese je i ditur ke me shume per te mesuare
 • Lumi qe eshte i thelle nuk ben shume zhurme
 • Per nje person medioker vetemia eshte burg dhe per nje te ditur ajo eshte mbreteri
 • Per te genjyere me mire gruaja shpesh qan dhe burri qesh kur genjen bukur
 • Kur nje i zgjuare tregon me gisht henen budallai shikon gishtin e jo henen
 • Sdistet,te pakten,nuk jane aspk indiferente ne te keqen qe provokojne.
 • Paraja eshte si plehu:nuk sherben po qe se nuk hidhet…
 • Parajsen e preferoj per klimen, dhe ferrin per shoqerine.
 • Martesa eshte si nje eksperimet kimik ne te cilen dy substanca te ndryshme ne bashkeveprim me njera tjetren japin nje lloj helmi te domosdoshem per jeten.
 • Dashuria qe ushqehet nga dhuratat ka gjithmone uri.
 • Dashuria eshte nxitje seksuale per te rinjte, shprehi per te rriturit dhe ngushllim per pleqte.-dashuria eshte triumfi i imagjinates mbi inteligjencen.
 • per me qene vehtvehtja ,nevoitet me qene dikushi.
 • e vetemja gje qe historia meson eshte qe nuk meson asgje.
 • ate qe vjen prej perendie,lerja perendise ta gjykoje
 • martesa eshte gjeja me e bukur ne bote,sigurisht pas divorcit!
 • po te shtrydhesh rrush nxjerr leng dhe po te “shtrydhesh” kete leng nxjerr sekrete……dhe mund te besh nje flirt…
 • nje gram i imagjinates vlen me shume se nje kilogram rendiment.

Shpërndaje në