Duke ndryshuar shpesh pikpajet, mund te trasformohemi ne pikpyetje…

Drejtimi eres mund te matet edhe me hunde.

Duartrokitjet nuk jane gjithmone duar qe pershendesin…

Disa libra nuk i djeg zjarri ndonjehere, sepse kane shume uje..

Duke germuar gropen e tjeterit , kujdes se mos hasesh ne kabllin e tensonit te larte…

Diplomat eshte ai njeri qe di te heshte ne disa gjuhe menjehere..

-Disa talente jane si parashuta difektoze, hidhen , por nuk hapen..

-Disa edhe pse nuk dijne te notojne, ujin e turbullojne..

-Disa dashuri jane si brigjet e nje lumi, as nuk bashkohen as nuk i largohen njera tjetres..

-Dashuria nuk do te ishte aq e embel nese nuk do te ishte kripa e fshehtesise…

-Disa njerez jane te pa zevendesueshem meqense nuk zene asnje vend

-Dembeli ne fillim ka qene i pa pune amator, pastaj eshte bere profesionist..

-Dy jane shenjat e pleqerise.. e para harresa, e dyta… me falni, e harrova!

-Deshira per te qene i pare me ka lindur qe ne rradhen e qumeshtit…

-Kushtetuta eshte nje dokument qe na siguron lirine e fjales, por jo te drejten per te na degjuar…

-Grevat e urise mund te perballohen vetem duke patur nje guzhinier te mire

-Genjeshtrat me te medha , thuhen solemnisht.

-Genjeshtra eshte parakusht per nje politike te suksesshme.

-Gjykates i paaneshem eshte ai qe mer ryshefete pa dallim, majtas dhe djathatas.

-Gjethja e fikut vihet ne vendin me te dukshem.

-Genjshtrat thuhen kur dehesh me poezi, te vertetat thuhen kur dehesh me raki.

-Gruaja e bukur gezon syte e burrave, e shumtuara – syte e grave.

-Gjenilaitetin nga marrezia e ndan vetem nje hap, prandaj , asnje hap perpara.

-Kur zhduket kultura, mbeten monumentet e kulture, pasi zhduken dhe ato, mbetet ministri kultures.

-Kur faktet lundrojne ne siperfaqe, dikush fillon e fundoset.

-Kur falsim per veten tone, zakonisht reklamojme ato cilesi qe nuk i kemi.

-Kur fillon te vjedhe me vonese, perpiqet te kompesoje dhe kohen e humbur.

Shpërndaje në