TV ZERI-LIVE NGA KOPENHAGA

Eksklusive

Bardhyl Mahmuti-Politikolog
Bardhyl Mahmuti-Politikolog Politikolog
Këtu mund ti lexoni shkrimet e Bardhyl Mahmutit
30 December 2019
Plakja është një proces natyral të cilin njeriu nuk e eviton dot. Megjithatë, njeriu dhe zgjedhj...
19 December 2019
Gjatë karrierës së tij të gjatë, shkrimtari i famshëm irlandez i shekullit 19-të, Oscar Wilde, k...
12 January 2020
Ferdeze Mujaj Sadiku është një farmaciste shumë e suksesshme në Kosovë. Në vitet e 70-ta ishte a...
1 February 2019
Pesha Flasin dy gjyshe:– Sa peshon? – E pyet njëra.– Me syze – 80 kilogramë.– E pa syze?– Eh,...